Huoneistoremontti Helsinki

 

Huoneistoremontti suunnitteilla? Maalaus Hellsten tekee huoneistoremontit Helsingin, Porvoon, Sipoon, Keravan ja Vantaan alueella. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä. Teemme huoneistoremontit erilaisiin kohteisiin:

  • Omakotitaloihin
  • Kerrostalohuoneistoihin
  • Rivitaloihin

Huoneisto­remontti avaimet käteen- periaatteella

Saat meiltä huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidamme kaikki remonttiin tarvittavat työt, kuten:

  • Sähkötyöt
  • Putkityöt
  • Parkettityöt ja lattian hionnat
  • Rakennustyöt
  • Vesieristykset
  • Laatoitukset

Kustakin huoneistoremontin osa-alueesta huolehtii alan kokenut ammattilainen. Kun valitset remontin tekijäksi Maalaus Hellstenin, voit siis olla varma, että remontti toteutetaan taidolla ja laadukkaasti!

Keittiö ennen
Keittiö nyt
Olohuone ennen
Olohuone nyt

Pintaremontti piristää asunnon ilmettä

Aina ei ole syytä uusia koko asuntoa lattiasta kattoon, sillä pienikin pintaremontti voi piristää asunnon ilmettä ja tunnelmaa kummasti. Meiltä saatte kaikki pintaremonttiin tarvittavat palvelut: tapetoinnit, maalaukset ja muut pienet kunnostustyöt. Teettämällä koko pintaremontin kokonaisurakkana, voit olla varma työn laadusta ja sujuvuudesta. Toteutamme pintaremontit aina asiakkaan toiveiden ja sisustusmaun mukaisesti, ja autamme tarvittaessa myös esimerkiksi maalien valinnassa ja laadukkaan lopputuloksen varmistavissa tasoitetöissä.

Peruskorjaus kohentaa asunnon arvoa

Oman kodin tai sijoitusasunnon arvon säilyttämiseksi on syytä huolehtia asunnon kunnosta pintojen lisäksi myös kokonaisvaltaisemmin. Toteutamme kaiken kattavat huoneistoremontit ja asuntojen peruskorjaukset niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöille. Ennen huoneistoremonttia kartoitamme huoneiston kunnon ja varmistamme, että kaikki korjaustarpeet huomioidaan. Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai syvemmälle menevä peruskorjaus, voit luottaa meihin!

Huoneisto­remontti sovitussa aikataulussa

Suunnittelemme huoneistoremontin aina etukäteen selkeästi asiakkaan toiveen mukaan. Aikataulutamme huoneistoremontin työt selkeästi, ja myös pidämme sovituista aikatauluista kiinni.

Suunnitteletko huoneistoremonttia Helsingissä tai lähikunnassa? Valitse kumppaniksi Maalaus Hellsten!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!