Huoneistoremontti Helsinki

 

Huoneistoremontti on ajankohtainen, kun kodin pinnat tai rakenteet kaipaavat korjaamista, vanhan ilmeen modernisointia tai vaikka vain kevyttä piristystä. Toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat pinnat ja asukkaiden tyyliin sopivat ratkaisut tekevät kodista viihtyisän, rakastettavan ja turvallisen paikan, johon aina yhtä mukava palata. Olipa koti pieni tai suuri, siellä vietetään elämässä eniten aikaa ja asunnossa on usein kiinni paljon rahaa – siispä kodista kannattaa myös pitää huolta.

Maalaus Hellsten toteuttaa huoneistoremontit Helsingin, Porvoon, Sipoon, Keravan ja Vantaan alueella korkealaatuisesti ja luotettavasti. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita, että taloyhtiöitä. Teemme huoneistoremontit omakotitaloihin, kerrostalohuoneistoihin ja rivitaloihin.

Yleisimpiä huoneistoremontteihin liittyviä töitä ovat esimerkiksi eteisen remontointi, makuuhuoneen tapetointi, tehosteseinien maalaaminen tai muut vastaavat nopeat työt, joilla kohennetaan koko asunnon ilmettä. Koko asunnon pintaremontti on helpointa toteuttaa esimerkiksi vastaostettuun asuntoon johon ei vielä ole muutettu, tai heti putkiremontin jälkeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huoneistoremontista

Huoneisto­remontti avaimet käteen -periaatteella

Remontin laajuudesta riippumatta saat meiltä huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidamme kaikki kuhunkin remonttiin kuuluvat työt, kuten:

  • Sähkötyöt
  • Putkityöt
  • Parkettityöt ja lattian hionnat
  • Rakennustyöt
  • Vesieristykset
  • Laatoitukset

Kustakin huoneistoremontin osa-alueesta huolehtii alan kokenut ammattilainen, eikä sinun tarvitse hankkia useita urakoitsijoita eri työvaiheisiin. Kun valitset remontin tekijäksi Maalaus Hellstenin, voit olla varma, että remontti toteutetaan taidolla ja laadukkaasti!

Keittiö ennen remonttia
Keittiö remontin jälkeen
Olohuone ennen remonttia
Olohuone remontin jälkeen

Pintaremontti piristää asunnon ilmettä

Aina ei ole syytä uusia koko asuntoa lattiasta kattoon, sillä pienikin pintaremontti voi piristää asunnon ilmettä ja parantaa viihtyisyyttä. Meiltä saatte kaikki pintaremonttiin tarvittavat palvelut: tapetoinnit, maalaukset ja pienet kunnostustyöt. Teettämällä koko pintaremontin kokonaisurakkana, voit olla varma työn laadusta ja sujuvuudesta. Toteutamme pintaremontit aina asiakkaan toiveiden ja sisustusmaun mukaisesti, ja autamme tarvittaessa myös esimerkiksi maalien valinnassa ja laadukkaan lopputuloksen varmistavissa tasoitetöissä.

Toteuta pintaremontti putkiremontin yhteydessä

Kiinteistön ikääntyessä kuuluu sen elinkaareen putkiremontti. Mikäli aikataulullisesti sopii, kannattaa heti putkiremontin valmistuttua toteuttaa myös pintaremontti vaikkapa koko asuntoon. Näin eri remonteista koituva vaiva ja asumishaitat saadaan minimoitua mahdollisimman lyhyelle ajalle, minkä lisäksi asunnon arvo nousee merkittävästi kun se on sekä putkistolta että pinnoiltaan jälleen loistokunnossa.

Peruskorjaus kohentaa asunnon arvoa

Huolellisesti ylläpidetyt sekä ajattomat pinnat ja rakenteet tekvät vastaostetusta asunnosta kodin, ja myös nostavat myyntiin menevän asunnon arvoa. Oman kodin tai sijoitusasunnon arvon säilyttämiseksi on syytä huolehtia asunnon kunnosta pintojen lisäksi myös kokonaisvaltaisemmin. Toteutamme kaiken kattavat huoneistoremontit ja asuntojen peruskorjaukset niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöille.

Ennen huoneistoremonttia kartoitamme asunnon tai remontoitavan huoneen kunnon ja varmistamme, että kaikki korjaustarpeet huomioidaan. Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai syvemmälle menevä peruskorjaus, voit luottaa meihin!

Huoneisto­remontti sovitussa aikataulussa

Suunnittelemme huoneistoremontin aina etukäteen asiakkaan toiveen mukaan, yhdistäen yksilölliset toiveet yli 20 vuoden kokemuksen tuomaan erikoisosaamiseen. Aikataulutamme huoneistoremontin työt selkeästi, ja myös pidämme sovituista aikatauluista kiinni. Tiedät koko urakan alusta loppuun saakka, missä vaiheessa mennään ja kuka asunnossasi työskentelee.

Suunnitteletko huoneistoremonttia Helsingissä tai lähikunnassa? Valitse kumppaniksi Maalaus Hellsten!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!