Maalauspalvelut

Maalaustyöt toteutamme aina asiakaskohtaisesti sekä sisätiloissa että ulkona. Maalausurakat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Meiltä onnistuvat sisätilojen perusmaalaukset, ulkoseinien maalaukset sekä erikoisemmatkin työt pyynnöstä. Uudismaalausten lisäksi kauttamme järjestyvät myös remontti- ja saneerausmaalaukset sekä porrashuoneiden maalaustyöt.
Maalausten pohjatyöt teemme aina erityistä huolellisuutta noudattaen, sillä hyvin tehty pohjatyö takaa tasaisen ja laadukkaan maalipinnan.

Muista, että voit hyödyntää maalaustöissä kotitalousvähennystä.

Huoneistoremontit

Onko suunnitelmissa ollut kodin ilmeen uudistaminen? Onko sijoitusasunto remontin tarpeessa? Kaipaako huoneistosi kipeää peruskorjausta? Maalausliikkeemme kautta hoituvat myös monipuoliset huoneistoremontit lattiasta kattoon, olipa kyseessä sitten yleisilmeen päivittäminen tai kokonaisvaltaisempi uudistus. Huoneistoremontit suunnittelemme ja aikataulutamme aina selkeästi.

Muista, että voit hyödyntää huoneistoremonteissa kotitalousvähennystä.

Tapetointi- ja tasoitetyöt

Tapetoimalla on helppoa muuttaa huoneen yleisilmettä. Tarvittaessa teemme kotiinne tai toimistoonne myös tapetoinnit ja tasoitetyöt. Työn laadusta tai tasaisuudesta emme tingi, vaan teemme kaikki tapetoinnit ja tasoitetyöt aina vakaalla kädellä, vankalla ammattittaidolla ja huolellisesti viimeisteltyinä. Myös hankalampienkin paikkojen tapetointi järjestyy niin, että jälki näyttää viimeisen päälle hyvältä, eikä laasteihimme jää epätasaisuuksia. Pohjatyöt hoidamme huolellisesti parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Muista, että voit hyödyntää tapetointi- ja tasoitetöissä kotitalousvähennystä.

Yhteystiedot

040 506 3531

info@maalaushellsten.fi

Palvelemme arkisin klo 7 – 17

Odotamme yhteydenottoasi!

Postiosoite:

MAALAUS HELLSTEN KY

Uusi Porvoontie 426

01120 Västerskog

Viesti/tarjouspyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Olen kiinnostunut
 Maalauspalvelut Huoneistoremontit Tapetointi- ja tasoitetyöt Muu

¨

Toivottu ajankohta

Kohteen koko/pinta-ala

Viesti