Sisämaalaukset Helsingissä ja lähikunnissa

Sisämaalaus on nopea ja helppo tapa raikastaa huoneiden ilmettä esimerkiksi silloin, kun olet myymässä tai vuokraamassa asuntoa tai kun yksinkertaisesti haluat vaihtelua kodin tai toimiston väreihin.

Teemme sisämaalaukset erilaisiin kohteisiin Helsingissä ja sen lähikunnissa (Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava). Pitkän kokemuksemme ja vahvan materiaaliosaamisemme myötä voimme tarjota laadukkaat sisämaalaukset asiakkaan tarpeet huomioiden. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä.

Teemme tavanomaisten kodin ja toimistojen sisämaalaustöiden lisäksi myös porraskäytävämaalaukset ja esimerkiksi koriste- ja kuviomaalaukset.

Kestävä sisämaalaus alkaa huolellisesta pohjatyöstä

Hyvin tehty sisämaalauksen pohjatyö takaa sen, että lopputuloksena on kaunis ja kestävä maalipinta. Jotta lopputulos on paras mahdollinen, autamme mielellämme väriyhdistelmien ja oikean maalityypin valinnassa. Pohjatyöhön ja maalien valintaan kannattaa ehdottomasti panostaa – näin varmistetaan, että uudesta maalipinnasta on iloa vielä pitkään.

Yhdistele maalausta ja tapetointia

Kun valitset materiaaleja kodin sisäseiniin, vain mielikuvitus on rajana. Tapetin ja maalauksen yhdistely samaan huoneeseen on oiva keino tuoda seiniin persoonallista ilmettä ja särmää. Suosittu tapa on tapetoida yksi seinä ja maalata muut kolme seinää, jolloin tapetoidun seinän kuviot pääsevät oikeuksiinsa. Meiltä saatte sisämaalauten lisäksi myös tapetoinnit.

Voinko asua kodissani sisämaalaustyön aikana?

Moni pohtii, voiko asunnossa asua sisämaalaustyön aikana. Vastaus riippuu lähinnä työn laajuudesta. Kun asunnossa uusitaan esimerkiksi yhden huoneen maalipinnat, ei maalaustyön vuoksi ole tarpeen lähteä evakkoon. Jos asunnossa taas uusitaan esimerkiksi laajojen lattiapinta-alojen maalipinta, on maalaustyön ajaksi järkevää järjestää tilaispäismajoitus.

Huomioimme maalin valinnassa myös sen, millaista haittaa maalaustyöstä aiheutuu tilan käyttäjille. Valitsemme sisämaalaukseen ensisijaisesti vesiohenteisia maaleja, joiden hajuhaitat ovat verrattain vähäiset.

Muistathan, että yksityisasiakkaana voit hakea palveluistamme kotitalousvähennystä.

Kun etsit Helsinkiin tai lähikuntiin sisämaalausten tekijää, ota yhteyttä meihin!

Yhteystiedot

040 506 3531

info@maalaushellsten.fi

Palvelemme arkisin klo 7 – 17

Odotamme yhteydenottoasi!

Postiosoite:

MAALAUS HELLSTEN KY

Uusi Porvoontie 426

01120 Västerskog

Viesti/tarjouspyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Olen kiinnostunut
 Maalauspalvelut Huoneistoremontit Tapetointi- ja tasoitetyöt Muu

¨

Toivottu ajankohta

Kohteen koko/pinta-ala

Viesti