Tapetoinnit Helsingissä ja lähikunnissa

Teemme tapetoinnit Helsingissä ja lähikunnissa (Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava). Meiltä onnistuvat tapetoinnit niin asuntoihin, toimistoihin kuin muihinkin kohteisiin. Teemme tapetointeja sellaisenaan tai osana laajempia huoneistoremontteja. Tarvittaessa teemme kotiinne tai toimistoonne myös tasoitetyöt. Tapetoimalla on helppoa muuttaa huoneen yleisilmettä. Työn laadusta tai tasaisuudesta emme tingi, vaan teemme kaikki tapetoinnit vakaalla kädellä, vankalla ammattitaidolla ja huolellisesti viimeisteltyinä. Myös hankalien paikkojen tapetointi onnistuu meiltä niin, että jälki näyttää viimeisen päälle hyvältä, eikä tasoitteisiin jää epätasaisuuksia. Tapetoinnin pohjatyöt hoidamme huolellisesti – näin varmistetaan, että lopputulos on paras mahdollinen.

Vinkkejä tapettien valintaan

Toteutamme tapetoinnit asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Voimme esimerkiksi tapetoida yhden huoneen neljästä seinästä suurikuvioisella ja huomiota herättävällä tapetilla ja jättää muut seinät yksivärisiksi. Näin kuviotapetilla tapetoidusta seinästä tulee oikea katseenvangitsija. Tämä on erinomainen tapa saada huoneeseen persoonallista ilmettä. Mikäli muihin seiniin päätetään valita tapetin sijaan maalipinta, huolehdimme myös sisämaalaustöistä. Tapettia valitessa kannattaa omien mieltymyksen lisäksi huomioida, millaiseen tilaan tapetti tulee. Esimerkiksi keittiöön ja eteiseen kannattaa valita sellainen tapetti, joka kestää märkäpyyhintää. Myös tilan koko ja valoisuus on syytä muistaa tapetin valinnassa. Vaaleat seinäpinnat ovat omiaan luomaan avaraa vaikutelmaa, joten vaalea tapetti voi olla paras valinta ahtaalta tuntuvaan tilaan. Tapetti näyttää erilaiselta luonnonvalossa ja sisävalaistuksessa – siksi tapetin näytepalaa kannattaa vertailla eri valaistuksissa.

Kuvatapetilla avaruuden tuntua huoneeseen

Toteutamme tapetointeja myös valokuvista teetetyistä kuvatapeteista, jotka ovat nykyään nousseet suureen suosioon. Erityisesti maisema-aiheiset kuvatapetit tuovat tilaan avaruuden tuntua. Voit teetättää kuvatapetin valmiiksi, jolloin me huolehdimme kuvatapetin kiinnityksestä seinään. Me voimme tarvittaessa teetättää kuvatapetin puolestasi. Yksityisasiakas: muistathan, että voit hakea tapetoinnin työn kustannuksista kotitalousvähennystä. Kun etsit tapetoinnin toteuttajaa Helsingiin tai lähikuntiin, ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

040 506 3531

info@maalaushellsten.fi

Palvelemme arkisin klo 7 – 17

Odotamme yhteydenottoasi!

Postiosoite:

MAALAUS HELLSTEN KY

Uusi Porvoontie 426

01120 Västerskog

Viesti/tarjouspyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Olen kiinnostunut
 Maalauspalvelut Huoneistoremontit Tapetointi- ja tasoitetyöt Muu

¨

Toivottu ajankohta

Kohteen koko/pinta-ala

Viesti