Tapetoinnit Helsingissä ja lähikunnissa

Teemme tapetoinnit Helsingissä ja lähikunnissa (Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava). Meiltä onnistuvat tapetoinnit niin asuntoihin, toimistoihin kuin muihinkin kohteisiin. Teemme tapetointeja sellaisenaan tai osana laajempia huoneistoremontteja. Tarvittaessa teemme kotiinne tai toimistoonne myös tasoitetyöt.

Tapetoimalla on helppoa muuttaa huoneen yleisilmettä. Työn laadusta tai tasaisuudesta emme tingi, vaan teemme kaikki tapetoinnit vakaalla kädellä, vankalla ammattittaidolla ja huolellisesti viimeisteltyinä. Myös hankalampienkin paikkojen tapetointi järjestyy niin, että jälki näyttää viimeisen päälle hyvältä, eikä laasteihimme jää epätasaisuuksia. Pohjatyöt hoidamme huolellisesti parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Vinkkejä tapetoinnin suunnitteluun

Toteutamme tapetoinnit asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Voimme esimerkiksi tapetoida yhden huoneen neljästä seinästä suurikuvioisella ja huomiota herättävällä tapetilla ja jättää muut seinät yksivärisiksi. Näin kuviotapetilla tapetoidusta seinästä tulee oikea katseenvangitsija. Tämä on erinomainen tapa saada huoneeseen persoonallista ilmettä. Mikäli muihin seiniin päätetään valita tapetin sijaan maalipinta, huolehdimme myös maalaustöistä.

Valokuvista teetetyt kuvatapetit ovat nykyään nousseet suureen suosioon. Toteutamme tapetointeja myös kuvatapeteista. Voit teetättää kuvatapetin valmiiksi, jolloin me huolehdimme kuvatapetin kiinnityksestä seinään. Me voimme tarvittaessa teetättää kuvatapetin puolestasi.

Yksityisasiakas: muistathan, että voit hakea tapetoinnin työn kustannuksista kotitalousvähennystä!

 

 

Yhteystiedot

040 506 3531

info@maalaushellsten.fi

Palvelemme arkisin klo 7 – 17

Odotamme yhteydenottoasi!

Postiosoite:

MAALAUS HELLSTEN KY

Uusi Porvoontie 426

01120 Västerskog

Viesti/tarjouspyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Olen kiinnostunut
 Maalauspalvelut Huoneistoremontit Tapetointi- ja tasoitetyöt Muu

Viesti