Tasoitetyöt Helsingissä ja lähikunnissa

 

Teemme tasoitetyöt Helsingin, Porvoon, Sipoon, Vantaan ja Keravan alueella. Meillä on kokemusta ja osaamista ennen kaikkea seinien ja kattojen tasoitetöistä, mutta tarvittaessa teemme myös lattioiden tasoitetöitä. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Meiltä saatte tasoitetöiden lisäksi myös sisämaalauksen ja tapetoinnin palvelut, toteutamme mielellämme huoneistoremontit pohjatöistä viimeisteltyyn lopputulokseen.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Tasoitteella peitetään seinien ja katon kolhut

Tasoitetyöt ovat tarpeen silloin, kun elämä on jättänyt kolhunsa tilan seiniin ja kattoon. Esimerkiksi huonekaluja siirreltäessä pintoihin syntyy helposti kuoppia. Lisäksi taulujen ripustuskoukut ja -naulat saavat aikaan jälkiä, jotka kannattaa peittää ennen kuin seinään laitetaan uutta maalia tai tapettia. Huolellinen pohjatyö on tärkeä siistin ja kestävän lopputuloksen kannalta.

Tasoitetyöllä kestävä ja siisti pohja uudelle maalille ja tapetille

Usein pintaan on tarpeen laittaa useampi tasoitekerta ennen maalausta tai tapetointia. Erityisesti katoissa tasoitetta saatetaan tarvita useampia kerroksia. Tasoitteen kannattaa antaa aina kuivua vähintään vuorokausi kutakin tasoitekertaa kohden ennen uuden tasoitekerroksen, maalin tai tapetin lisäämistä. Toisinaan katosta voi irrota vanhaa tasoitetta suurinakin laattoina. Tämä voi olla seurausta siitä, että vanhan tasoitteen päälle on maalattu väärällä maalityypillä tai että katossa on liian monta maalikerrosta.

Yksityisasiakas, muistathan, että voit hakea tasoitetyön kustannuksista kotitalousvähennystä.

Kun etsit taitavaa ja huolellista tasoitetöiden tekijää Helsingistä tai lähikunnista, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Remonttikohde ennen uutta tasoitetta.
Remonttikohde uuden tasoitteen jälkeen.