Maalaustyöt Helsinki

Teemme maalaustyöt sisätiloissa ja ulkona huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Palvelemme sekä yrityksiä, yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä. Toimialuettamme ovat Helsinki, Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava.

Monipuoliset maalaustyöt eri kohteisiin

Teemme maalaustöitä monipuolisesti. Meiltä onnistuvat muun muassa:

Teemme maalaustöitä sekä uudiskohteissa että remontti- ja saneerauskohteissa.

 

Kaunis ja kestävä maalipinta

Maalaustöissä hyvin tehty pohjatyö takaa tasaisen ja laadukkaan maalipinnan. Siksi teemme maalausten pohjatyöt aina erityistä huolellisuutta noudattaen. Käytämme vain laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja, joiden avulla saavutetaan kaunis ja kestävä lopputulos.

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme antaa tukea kauniin väriyhdistelmän löytämiseen ja oikean maalityypin valintaan. Näin saadaan aikaan lopputulos, joka miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua. Jos olet epävarma siitä, millainen väriyhdistelmä tai kiilto maalattavaan kohteeseen sopii, autamme mielellämme värien ja maalien valinnassa ennen maalaustyön aloittamista!

Voiko asunnossa asua sisä­maalaustöiden aikana?

Toteutamme maalaustyöt aina siten, että asiakkaallemme aiheutuu työstä mahdollisimman vähän vaivaa ja erikoisjärjestelyjä. Suosimme sisämaalauksessa vesiohenteisia maaleja, joiden hajuhaitat on minimoitu.

Se, voiko asunnossa asua maalaustyön aikana, riippuu pitkälti työn laajuudesta.

  • Jos maalauksen tarvetta on vain muutamissa sisäseinissä, voi asunnossa hyvin asua maalaustyön ajan.
  • Jos kyseessä on suurempi työ, esimerkiksi koko asunnon lattian maalaus, on työn ajaksi syytä järjestää tilapäinen majoitus.

Yksityisasiakas: muista, että voit hyödyntää palveluissamme kotitalousvähennystä!

Kun etsit Helsinkiin tai sen lähikuntiin maalaustöiden tekijää, Maalaus Hellsten palvelee!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!