Maalaustyöt Helsinki

Teemme maalaustyöt niin sisätiloihin kuin talon ulkopinnoillekin huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Palvelemme sekä yrityksiä, yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä. Toimialuettamme ovat Helsinki, Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava.

Monipuoliset maalaustyöt eri kohteisiin

Teemme maalaustöitä monipuolisesti niin kohteen sisä- kuin ulkopinnoillekin. Meiltä onnistuvat muun muassa:

Toteutamme kaikki maalaustyöt sekä uudiskohteissa että remontti- ja saneerauskohteissa. Hoidamme huolellisella lopputuloksella myös tasoitetyöt, joilla varmistetaan laadukas ja kestävä maalausjälki sekä siisti tapetointi.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

 

Kaunis ja kestävä maalipinta

Maalaustöissä hyvin tehty pohjatyö takaa tasaisen ja laadukkaan maalipinnan. Siksi teemme maalausten pohjatyöt aina erityistä huolellisuutta noudattaen. Käytämme vain laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja, joiden avulla saavutetaan kaunis ja kestävä lopputulos.

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme antaa tukea kauniin väriyhdistelmän löytämiseen ja oikean maalityypin valintaan. Näin saadaan aikaan lopputulos, joka miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua. Jos olet epävarma siitä, millainen väriyhdistelmä tai kiilto maalattavaan kohteeseen sopii, autamme mielellämme värien ja maalien valinnassa ennen maalaustyön aloittamista!

Meiltä maalaustöiden lisäksi kaikki pintaremonttiin liittyvät työt:

Voiko asunnossa asua maalaustyön aikana?

Toteutamme maalaustyöt aina siten, että asiakkaallemme aiheutuu remontista mahdollisimman vähän vaivaa ja erikoisjärjestelyjä. Suosimme sisäpintojen maalauksessa vesiohenteisia maaleja, joiden hajuhaitat on minimoitu.

Se, voiko asunnossa asua maalaustyön aikana, riippuu pitkälti työn laajuudesta.

  • Jos maalauksen tarvetta on vain muutamissa sisäseinissä, voi asunnossa hyvin asua maalaustyön ajan.
  • Jos kyseessä on suurempi maalaustyö, esimerkiksi koko asunnon lattian maalaus, on remontin ajaksi syytä järjestää tilapäinen majoitus.

Yksityisasiakas: muista, että voit hyödyntää palveluissamme kotitalousvähennystä!

Kun etsit Helsinkiin tai sen lähikuntiin maalaustöiden tekijää, Maalaus Hellsten palvelee!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!