Talon maalaukset Helsingissä ja lähikunnissa

 

– Meiltä myös muut ulkomaalaustyöt

Teemme talojen maalaukset ja muut ulkomaalaustyöt laadukkaalla työjäljellä ja nopealla aikataululla. Toimialuettamme ovat Helsinki, Porvoo, Sipoo, Vantaa ja Kerava.

Teemme maalaustöitä monenlaisiin kohteisiin:

  • Omakotitaloihin
  • Pienkerrostaloihin
  • Rivitaloihin

Talon maalaus laadukkailla välineillä

Käytämme talon maalaukseen nykyaikaisia ja laadukkaita materiaaleja ja välineitä, joiden avulla varmistetaan laadukas ja kestävä lopputulos. Meiltä saatte talon maalauksen halutessanne myös perinteisillä ja luonnonmukaisilla maaleilla toteutettuina.

Mikäli maalattava pinta kaipaa homeen kasvua estävää käsittelyä, pesemme seinän homeen kasvua ehkäisevällä maalipesulla. Näin maalattavan materiaalin pitkä käyttöikä voidaan taata mahdollisimman hyvin.

Valitse ammattilainen talon maalaukseen

Kun valitset talon maalaukseen ammattilaisen, on lopputuloksena kestävä ja kaunis maalausjälki. Saat meiltä halutessasi apua myös materiaalien ja maalauksessa käytettävien värien valinnassa. Näin varmistat, että tuloksena on siisti ja tasapainoinen lopputulos, joka miellyttää silmää pitkään.

Muista talon säännöl­linen huolto­maalaus

Maalipinta ei ole pelkkä kaunis väri – se myös suojaa kotiasi. Vuosien mittaa maalipinta haurastuu ja rikkoutuu, jolloin kosteus ja homekasvustot voivat päästä julkisivun rakenteisiin. Suurin maalipintaa vahingoittava tekijä ovat sääolosuhteet. Auringon polte, tuuli, vesisade ja pakkanen voivat kaikki hapertaa talon seinän maalipintaa.

Jotta talon julkisivu säilyy vuodesta toiseen hyväkuntoisena ja näyttävänä, on sen maalipinta syytä uusia säännöllisesti, esimerkiksi kymmenen vuoden välein. Huoltomaalauksen tarve vaihtelee ennen kaikkea talon sijainnin mukaan. Jos talo sijaitsee esimerkiksi vilkkaasti liikennöidyn tien tai meren lähellä, on huoltomaalaus todennäköisesti syytä tehdä useammin. Huoltomaalauksen tarpeen voi tunnistaa siitä, että maali halkeilee tai hilseilee. Pehmeä puu maalipinnan alla on merkki siitä, että talon maalausta on jo lykätty liian pitkään – tällöin laho puu joudutaan korvaamaan uudella ennen ulkomaalauksen uusimista.

Etsitkö osaavaa maalausliikettä talon maalaukseen Helsingissä tai lähikunnassa? Ota yhteyttä Maalaus Hellsteniin!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!